Nieuws

HWwerkt! staat in magazine Hoeksche Zaken

Deze maand kwam de elfde editie van het magazine Hoeksche Zaken uit. In het magazine vindt u unieke verhalen van Hoeksche ondernemers én krijgt u een kijkje achter de schermen bij bedrijven uit de regio. In deze editie is ook HWwerkt! te vinden.
Lees meer over HWwerkt! staat in magazine Hoeksche Zaken

HWwerkt! doet mee met NLdoet: ‘Vrijwilligerswerk is ongelooflijk dankbaar werk’

Werknemers van HWwerkt! en gemeente Hoeksche Waard bezorgden vrijdag de bewoners van verzorgingstehuis ’t Huys te Hoecke een geweldige dag met een compleet verzorgde bingo. Ze deden dat in het weekend van NLdoet, de nationale vrijwilligersactie van het Oranje Fonds.
Lees meer over HWwerkt! doet mee met NLdoet: ‘Vrijwilligerswerk is ongelooflijk dankbaar werk’

Interview adviseur Inburgering van HWwerkt! op Samenvoordeklant.nl

De beste manier van inburgeren is de taal verwerven én in de praktijk toepassen. De nieuwe Inburgeringswet zet daarom in op duale trajecten: participeren en de taal leren. Negen pilotgemeenten ontdekten hoe dit werkt en deelden hun ervaringen.
Lees meer over Interview adviseur Inburgering van HWwerkt! op Samenvoordeklant.nl

HWwerkt! ondertekent plan van aanpak IPS

Op dinsdag 23 november ondertekenden de IJsselgemeenten, BAR-organisatie, Nissewaard, Hoeksche Waard, Stroomopwaarts, Rotterdam samen met het WerkgeversServicepunt Rijnmond, UWV, GGZ Delfland en Reakt het plan van aanpak voor IPS (individuele Plaatsing en Steun).
Lees meer over HWwerkt! ondertekent plan van aanpak IPS

HWwerkt! en de Hoeksche Inspiratiedagen  

Ondernemers van bedrijventerrein De Bosschen in Oud-Beijerland zetten afgelopen zaterdag (8 oktober) de deuren wagenwijd open tijdens de eerste editie van de Hoeksche Inspiratiedagen.
Lees meer over HWwerkt! en de Hoeksche Inspiratiedagen  

Vernieuwd Leerhuis Hoeksche Waard geopend

In het bijzijn van diverse collega’s opende wethouder Huibert Steen vandaag het vernieuwde Leerhuis Hoeksche Waard. In het Leerhuis krijgen onder andere inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt cursussen en trainingen.
Lees meer over Vernieuwd Leerhuis Hoeksche Waard geopend