Afbeelding medewerkers HWWerkt! aan het werk

Ik wil werk uitbesteden

Komt u handen te kort of wilt u meer maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan is het soms fijn om werk uit te kunnen besteden aan een sociale partner in de buurt. Dat kan bij HWwerkt! 

U kunt uw werk bij ons brengen of wij brengen de werknemer bij u!

Bij ons werk uitbesteden

Wij beschikken over geweldige werknemers in een goed toegeruste productieruimte, die diverse soorten productiewerk kunnen uitvoeren. Onze mensen kunnen van alles aan, van in- en ompakwerkzaamheden, montage, assemblage, sorteren, stickeren.’. Door onze jarenlange ervaring en goede begeleiding op de werkvloer leveren wij al jaren naar tevredenheid opdrachten af. Werkt u voor het eerst met ons? Dan trainen we onze werknemers om de taak goed uit te voeren. Hiervoor hebben we o.a. een leerhuis.

Daarnaast hebben we een eigen vrachtwagen, een put om vrachtwagens te laden en te lossen. Ook hebben we voor onze opdrachtgevers opslagmogelijkheden in het magazijn.

Afbeelding magazijn HWWerkt!

Er is meer mogelijk dan u denkt, samen kunnen wij uw productieproces bekijken en meedenken waarmee wij u het beste kunnen ondersteunen. Benieuwd wat het werkbedrijf van HWwerkt! voor u als opdrachtgever kan betekenen? Neem contact op.

Liever extra handen in eigen huis?

Dat kan ook via HWwerkt!. Wij hebben veel potentiƫle werknemers beschikbaar of we detacheren onze talenten uit het sociaal werkbedrijf bij u! Meer weten over detacheren? Kijk bij Hoe werkt een detachering?

Meer weten over een detachering? Neem contact met ons op.