Onze aanpak

Het is niet altijd makkelijk om het juiste personeel te vinden. Op vacatures krijgt u misschien weinig respons of reacties passen net niet in het profiel wat u zoekt. HWwerkt! kan helpen.

We werken samen met veel onontdekt talent waaronder; mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met een indicatie banenafspraak of advies beschut werk en iedereen daartussenin. Wie weet zit uw perfecte kandidaat er wel tussen!

 De accountmanagers Werk van HWwerkt! helpen u bij deze zoektocht. Zij kennen de wet- en regelgeving en kunnen u begeleiden en adviseren zowel voor, tijdens als na afloop van de plaatsing.

Hoe gaan wij te werk?

Waar bent u precies naar op zoek? Wat houdt de functie in? En het allerbelangrijkste; welke werknemers zijn hier geschikt voor? Misschien kunnen we de functie opknippen (jobca­­rving)? Of kunnen we een nieuwe functie creëren om andere werknemers te ontlasten (jobcreation).  

Soms heeft een toekomstige werknemer nog vaardigheden of competenties nodig om aan de slag te kunnen. Of er zijn aanpassingen nodig in werktijden of op de werkplek. Indien nodig komen wij langs om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden. Vervolgens kijken we samen naar wat er geregeld moet worden voordat de werknemer kan komen werken en maken we afspraken.

Zo is de werknemer volledig voorbereid op de functie. Het kan zijn dat we een passend leerwerktraject voorstellen. Dan leren wij de werknemer, voordat hij of zij bij u komt werken, alles over het product en de basale werknemersvaardigheden.

Als HWwerkt! een werknemer plaatst bij uw bedrijf, regelen wij de begeleiding en ondersteuning van de werknemer. Zo ontzorgen we u!

Daarnaast kunt u de samenwerking met HWwerkt! inzetten voor uw Social Return.

Is een dienstverband voor u niet aantrekkelijk? Dan kunnen we ook nog werknemers per dagdeel bij u detacheren. Deze werknemers hebben dan een vast dienstverband bij het sociaal ontwikkelbedrijf.

Wilt u bepaalde werkzaamheden liever uitbesteden? Dan kan dit ook bij HWwerkt! Kijk snel op de pagina Ik wil werk uitbesteden of neem contact met ons op.