Afbeelding gesprek tussen twee personen

Onze aanpak

HWwerkt! staat voor u klaar met hulp bij het vinden van een baan die bij u past. We kijken naar uw situatie, kansen en mogelijkheden voor het vinden van een passende baan.

Heeft u op dit moment geen (recht op een) uitkering? Maar wil u wel geholpen worden bij het vinden van een baan die bij u past? Ga dan naar de pagina ‘Dienstverlening zonder uitkering’.

Heeft u op dit moment een uitkering? Dan helpen we u aan de hand van de volgende stappen:

U maakt kennis met uw klantmanager Werk, jullie leren elkaar eerst beter kennen. Het draait om u. Wie bent u? Wat zijn uw talenten? En hoe gaat het wel lukken om aan het werk te gaan of te blijven? Aan het eind van het gesprek spreken we af welk doel u wilt bereiken én hoe u dat gaat doen. 

Samen bepalen we uw doelen. Deze zijn namelijk voor iedereen anders. Zijn uw doelen nog niet scherp? Geen probleem. Met verschillende testen of werkoefeningen zoeken we uit wat het beste bij u past. We kunnen ook helpen met praktische zaken. Bijvoorbeeld bij het maken van een CV of het schrijven van een sollicitatiebrief. En dan, als u er helemaal klaar voor bent, gaan we samen op zoek naar een passende werkplek.

Samen gaan we op zoek naar een (parttime) baan waarvan uw hart sneller gaat kloppen én die past bij uw situatie en mogelijkheden. Wij kennen de arbeidsmarkt goed, kunnen alle mogelijkheden met u bespreken en een leerwerktraject opstarten.

Zit u op een goede werkplek? Dan zijn we natuurlijk niet direct vertrokken. Samen kijken we naar wat u nodig heeft op u nieuwe plek.

Klantbeloften

Bij HWwerkt! draait het om u!

  • We denken met u mee
  • U weet waar u aan toe bent
  • We werken aan uw talenten
  • We staan als team voor u klaar
  • We zijn altijd bereikbaar