Hulp bij het vinden van personeel

Het vinden van (passend) personeel is niet altijd makkelijk. HWwerkt! kan daar bij helpen. Binnen HWwerkt! hebben wij een grote groep (potentiële) werknemers beschikbaar. Veel van hen kunt u vinden via HalloWerk! HalloWerk is een online platform dat werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact brengt.

We hebben ook potentiële werknemers waar u misschien niet direct aan denkt, zoals:  

  • Statushouders.
  • Inwoners van asielzoekerscentra (met een verblijfsvergunning).
  • Werknemers met een arbeidsbeperking.

Deze werknemers zijn gemotiveerd en hebben veel verschillende vaardigheden. Daarnaast kan HWwerkt! helpen bij de begeleiding en het passend maken van de functie. Ga met ons in gesprek en bekijk de mogelijkheden. Wilt u ze graag een keer ontmoeten? Dit kan bijvoorbeeld door middel van een Meet & Greet.

Kijk daarnaast eens op Werken & Leren HW. Hier kunt u o.a. (gratis) uw aanbod plaatsen, zodat werkzoekenden deze kunnen vinden. Ook op de website van WSP Rijnmond kunt u uw vacature plaatsen, waarna WSP op zoek gaat naar een passende match. Heeft u daarnaast behoefte aan actuele informatie over de werkgelegenheid in de regio en de sector. Via de website Rijnmond In Zicht vindt u daarnaast begrijpelijke informatie over vraag, aanbod en veranderingen in de arbeidsmarkt én over de economie en het onderwijs.

Ook interessant is de website van het Leerwerkloket Rijnmond. Hier vindt u meer informatie over de begeleiding van personeel naar ander werk, het omscholen van personeel en verschillende financiële regelingen voor werkgevers.