Ik ben werkgever

U komt handen tekort en wil tegelijkertijd een sociale werkgever zijn. In uw bedrijf is er ruimte voor elk talent, ook als deze werknemers hulp nodig hebben bij het vinden (en uitvoeren) van een baan. 

HWwerkt! begeleidt werkzoekenden naar een nieuwe werkplek. We werken daarbij intensief samen met bedrijven in de Hoeksche Waard en daarbuiten. Er zijn verschillende mogelijkheden om HWwerkt! in te schakelen. Wij kunnen u van dienst zijn met het vinden van nieuwe werknemers. 

Benieuwd wat HWwerkt voor u als werkgever kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers Werk of onze jobcoaches van het Werkbedrijf. Liever meer weten? Kijk eens bij onze overige pagina’s of bij de meest gestelde vragen om een eerste idee te vormen.  

Bent u op zoek naar iets anders dan ”extra handen”? U kunt ook bij ons terecht voor productiewerkzaamheden zoals in- en ompakwerkzaamheden, montage, assemblage, sorteren en stickeren.”  Kijk hiervoor op de pagina Ik wil werk uitbesteden. Er kan meer dan u denkt! 

Gemeente Hoeksche Waard, en daarmee HWwerkt!, is aangesloten bij het WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSPR).  

Logo WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSPR). De afbeelding klikt door naar de website van het WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSPR). www.https://wsprijnmond.nl