Spring naar content

Ik zoek werk

Voor iedereen die bij ons aanklopt voor het vinden van werk nemen wij de tijd. Het maakt uit of u een uitkering heeft aangevraagd of niet. Wanneer u geen uitkering wilt, gaan wij alleen op uw verzoek met u in gesprek. In dit gesprek zullen wij u adviseren en informeren over uw mogelijkheden. Soms zien wij direct kansen voor u om aan het werk te gaan. Of kunnen we als u dat wilt de bemiddeling op ons nemen. Zo vergroot u uw kansen op werk aanzienlijk.

Wanneer u een uitkering heeft aangevraagd bij gemeente Hoeksche Waard  of al een uitkering heeft gaan wij ook met u in gesprek. En onderzoeken we samen met u wat het beste traject naar werk is. Dat gesprek heeft alles te maken met de regels die in de Participatiewet staan. Ook als u recht heeft op een uitkering van de IOAW gelden deze  regels. De belangrijkste verplichting in deze wet is dat u moet solliciteren en dat u passend werk moet accepteren.

Net als u willen ook wij het liefst dat u zo snel mogelijk weer aan het werk gaat. Zodat u zelfstandig uw geld kunt verdienen. We geven inhoud aan uw re-integratietraject op verschillende manieren. En het liefst op de manier die het beste bij u past. Zodat de kans op duurzaam werk voor u het grootst is.