Spring naar content

Ik zoek werknemers

Fijn dat u op zoek bent naar gemotiveerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Veel werkgevers binnen de Hoeksche Waard  zijn u al voorgegaan. En hebben net als u werk gemaakt van hun sociale betrokkenheid! Er zijn meerdere mogelijkheden om het aannemen van onze werkzoekenden binnen de Hoeksche Waard zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Onze accountmanagers kennen de wet- en regelgeving en zijn op de hoogte van alle subsidieregelingen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een proefplaatsing in te zetten. Of is er bij u ruimte voor een werkervaringsplaats.  Er zijn werkzoekenden met een indicatie banenafspraak en werkzoekenden met een regulier arbeidsverleden.

Om welke doelgroep het ook gaat: wij zorgen voor de begeleiding en adviseren u zowel voor, tijdens als na afloop van het traject. Zodat u uw tijd zo effici├źnt en effectief mogelijk voor uw eigen onderneming kunt blijven  inzetten.

Bent u geïnteresseerd, maar weet u niet waar te beginnen? Neem dan contact op met onze accountmanagers. Zij helpen u graag!

Accountmanager Janey Buijk
Accountmanager Thijs van den Oever

Werknemers met een indicatie Banenafspraak

Fijn dat u iemand met een arbeidsbeperking aan het werk wilt helpen! U geeft invulling aan de Wet banenafspraak als de beoogde werknemer is opgenomen in het doelgroepregister. Maar een werkzoekende kandidaat kan ook in het doelgroepregister worden opgenomen via de praktijkroute. Welke route u ook kiest, HWwerkt! helpt u aan een geschikte kandidaat. Er zijn verschillende regelingen die u financieel ondersteunen wanneer u een dienstverband wilt aanbieden:

  • Ondersteuning op het werk door een jobcoach
  • Loonkostensubsidie
  • No-risk polis
  • Proefplaatsing
  • Forfaitaire loonkostensubsidie

Wilt u meer weten over onze werkzoekenden met een indicatie? Of over  de regelingen die er voor u zijn? Neem dan contact op met een van onze klantmanagers. Zij helpen u graag!