Terug naar het overzicht

HWwerkt! staat in magazine Hoeksche Zaken

Deze maand kwam de elfde editie van het magazine Hoeksche Zaken uit. In het magazine vindt u unieke verhalen van Hoeksche ondernemers én krijgt u een kijkje achter de schermen bij bedrijven uit de regio. In deze editie is ook HWwerkt! te vinden. Op pagina 36 staat het verhaal over de, jarenlange samenwerking tussen HWwerkt! en AllinPlast.

AllinPlast is een professionele spuitgieterij, gespecialiseerd in de ontwikkeling van een gevarieerd aanbod kunststof producten en onderdelen. Het bedrijf uit Oud-Beijerland werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met HWwerkt!. Zo besteden ze een deel van een productieproces standaard uit aan de werkplaats van HWwerkt!, doen ze bij projectmatige klussen regelmatig een beroep op HWwerkt! en werken er 2 mensen met een arbeidsbeperking op detacheringsbasis bij het bedrijf.

In het artikel vertelt Henk-Jan Nijenhuis, bedrijfsleider bij AllinPlast, waarom hij al jarenlang samenwerkt met HWwerkt! en wat zijn ervaringen zijn. Sandra de Koning, bedrijfsleider bij HWwerkt!, verteld hoe het oppakken van de taken intern opgepakt wordt en wat de samenwerking voor haar werknemers betekend.

Benieuwd naar het artikel en het magazine? U kunt het artikel hier lezen.