Terug naar het overzicht

HWwerkt! gastheer voor de Regiodeal

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Collega’s van ontwikkelbedrijven Webego en Voorne-Putten Werkt namen afgelopen dinsdag een kijkje bij HWwerkt!.

De ontwikkelbedrijven werken binnen de Regiodeal Zuid-Hollandse Delta samen met HWwerkt! om inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar betaald werk. Tijdens het bezoek hoorden ze meer over de huidige werkzaamheden en de verschillende leerlijnen van HWwerkt!. Ook bespraken ze met HWwerkt! hoe ze de samenwerking verder kunnen verbeteren.

Verschillende leerlijnen

De bezoekers kregen informatie over de leerlijnen die HWwerkt aanbiedt in samenwerking met partners als VR Works, Stichting Stip, Stichting Werkshop en De Beroepentuin. Zo werd er verteld over de nieuwe leerlijnen binnen de technieksector en het traject De Weg Naar Werk, dat vaardigheden en zelfvertrouwen van de kandidaten vergroot.

Regiodeal Zuid-Hollandse Delta

De gemeenten van de eilanden Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard en Voorne-Putten werken binnen de Regiodeal Zuid-Hollandse Delta samen op het gebied van even, werken, wonen, ondernemen, veiligheid, onderwijs en recreatie. Dankzij de regiodeal werken ook de ontwikkelbedrijven van de verschillende eilanden met elkaar samen aan verschillende leerlijnen.