Spring naar content

Ik heb een indicatie

Heb jij een indicatie banenafspraak of Beschut werk? Dan krijg je van ons alle hulp bij het vinden van werk. Het maakt dan niet uit of je een uitkering hebt of niet. We gaan met jou in gesprek en kijken naar jouw mogelijkheden. We zorgen ervoor dat jij gedurende jouw traject naar werk een vaste contactpersoon krijgt. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op met een van onze klantmanagers. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden. En je meer duidelijkheid geven over jouw traject.

Klantmanager Marleen Ruisaard
Klantmanager Angèle de Baar

Indicatie Wet banenafspraak

Heb je een indicatie  Wet banenafspraak? Dan zoeken we samen met jou naar werk dat het beste bij je past. We gaan op zoek naar een garantiebaan bij een reguliere werkgever. Een garantiebaan maakt het voor de werkgever makkelijker om jou in dienst te nemen. De werkgever krijgt hiervoor subsidie. De jobcoach kan jou de eerste tijd helpen om het werk zo goed mogelijk te doen. En helpt de leidinggevende om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Er zijn nog meer regelingen die het makkelijker maken voor de werkgever om jou in dienst te nemen. De klantmanager kent die regelingen en zorgt ervoor dat jouw traject naar werk goed verloopt.

Indicatie Beschut werken

Heb je een indicatie Beschut werk gekregen? Dan zoeken we samen met jou naar een beschutte baan die het beste bij je past. Je kunt een baan bij ons krijgen, in het werkbedrijf van HWwerkt! Daar krijg je altijd de begeleiding die je nodig hebt. Soms kun je ook gaan werken bij een andere werkgever in de Hoeksche Waard. Ook dan zorgen we voor jouw begeleiding op het werk. Dat doet de jobcoach samen met de leidinggevende. Zolang als nodig is om het werk goed te kunnen doen.