Pagina opties

Groter

Productiewerk

Komt u handen te kort voor het verwerken van uw producten? Of het nu gaat om enkele stuks of grote series, HW werkt!  neemt graag uw productiewerk uit handen. Wij hebben ervaren medewerkers en een compleet uitgeruste productieafdeling. En onze medewerkers kunnen ook bij u op locatie aan de slag. We bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt bij HW werkt! het volgende productiewerk uitbesteden: montage, elektro-montage, groen en 'grijs' onderhoud, metaalbewerking en verpakken.

Montage

We zijn goed in het samenvoegen van diverse productonderdelen tot een halffabricaat of eindproduct. Daarvoor gebruiken we verschillende technieken: snijden, knippen, boren, schroeven, lijmen en nieten.

Elektro-montage

U kunt bij ons terecht voor de productie van zowel halffabricaten als eindproducten. Ook zijn we goed in het testen van uw elektrische producten. Andere elektrotechnische werkzaamheden zijn het bewerken van bedradingen, het monteren van bedieningspanelen en het monteren van verlichtingsarmaturen.

Groen en 'grijs' onderhoud

Grootschalig onderhoud van openbaar groen en het verzorgen van buitengebieden is een van onze specialismen. Wij zorgen dat alles er netjes uit blijft zien. Ook zijn we inzetbaar voor 'grijs' onderhoud. Daaronder vallen bijvoorbeeld het legen van prullenbakken, het opruimen van zwerfafval en het verwijderen van bladeren in de herfst.

Metaalbewerking

Onze metaalmedewerkers zijn ervaren in een breed scala aan plaat- en constructiewerk. Ze zijn bekend met alle gangbare bewerkingstechnieken: het zagen, lassen, boren, knippen, buigen en persen van staal, rvs en aluminium. Daarvoor hebben we een modern en goed onderhouden machinepark klaar staan. U kunt bij onze afdeling metaalbewerking terecht voor machinebouw, carrosseriebouw en land- en tuinbouwmechanisatie.

Verpakken

Onze verpakkingsspecialisten verpakken voor u kleine en grote producten, food en non-food. Voor grote series draaien zij hun hand niet om. Tegelijkertijd verwerken zij ook kleine oplagen. Ons gevarieerde aanbod verpakkingswerkzaamheden bestaat onder andere uit: verpakken van assorti, wegen en afvullen, sealen en krimpen, omverpakken en labelen.

Neem contact met ons op