Pagina opties

Groter

Personeel

Bent u als werkgever op zoek naar een gemotiveerde werknemer? Of heeft u vragen over het werven of aannemen van personeel? Dan kunt u terecht bij HW werkt! Wij beschikken over een bestand met talentvolle mensen die snel aan het werk willen. Het is mogelijk in bepaalde situaties afspraken te maken over bijvoorbeeld extra scholing. Ook een proefplaatsing en jobcoaching behoren tot de mogelijkheden. Onze dienstverlening is kosteloos.

Een werkzoekendenbestand met talenten

HW werkt! beschikt over een bestand met werkzoekenden die door omstandigheden een uitkering hebben. Ze willen graag aan de slag en zijn direct - voor korte of langere tijd - inzetbaar. Door opbouw in leeftijd, opleiding en werkervaring is ons bestand van werkzoekenden breed. In overleg met u, doen we u graag een voorstel met een selectie van kandidaten die passen bij uw vacature. Door werkzoekenden met een uitkering in dienst te nemen, laat u als werkgever uw maatschappelijke betrokkenheid zien. En u houdt de arbeidsmarkt in de Hoeksche Waard vitaal.

Aan de slag met de banenafspraak

In het bestand van HW werkt! zitten ook mensen met een arbeidsbeperking. Zij hebben vaak extra moeite om een baan te vinden. De overheid en organisaties voor werkgevers en werknemers willen dat zij zoveel mogelijk een baan bij een reguliere werkgever krijgen. Daarom hebben zij samen de banenafspraak opgesteld. Begin 2026 moeten er in totaal 125.000 banen zijn bijgekomen voor mensen met een arbeidsbeperking: de garantiebanen.

Garantiebanen

Mensen die niet in staat zijn zelfstandig het wettelijk minimumloon te verdienen, komen in aanmerking voor een garantiebaan. Kandidaten voor een garantiebaan staan in het zogenaamde doelgroepregister van het UWV. U kunt een kandidaat in dienst nemen, maar detachering is ook mogelijk. Heeft u in uw bedrijf plek voor een garantiebaan of wilt u deze creƫren? Wij helpen de weg vinden in de wet- en regelgeving en subsidies.

Neem contact op voor een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf en de dienstverlening die wij kunnen bieden.

Neem contact met ons op