Pagina opties

Groter

Over ons

We geloven in werk voor iedereen. HW werkt! is een werkleerbedrijf waar mensen zich ontwikkelen, met als doel het vinden van zo regulier mogelijk werk. Daarnaast is HW werkt! een werkbedrijf voor mensen die aangewezen zijn op aangepast werk. Ook maken we de match tussen werkgevers en werkzoekenden met een bijstandsuitkering en/of een arbeidsbeperking.

Bent u op zoek naar personeel?

HW werkt! helpt u graag bij het duurzaam invullen van uw vacature; maatschappelijk verantwoord en met de benodigde kwaliteit en financiële voordelen. HW werkt! beschikt over het grootste werkzoekendenbestand van de Hoeksche Waard. U kunt rekenen op één vaste contactpersoon voor werving en selectie. Wij delen graag onze kennis over wet- en regelgeving, de regionale arbeidsmarkt en branches met u. Onze dienstverlening is kosteloos. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. 

Wilt u productiewerk uitbesteden?

Heeft u handen te kort voor het verwerken van uw producten? Of het nu gaat om enkele stuks of grote series, HW werkt! neemt u graag uw productiewerk uit handen. Wij hebben ervaren medewerkers en een compleet uitgeruste productieafdeling. En onze medewerkers kunnen ook bij u op locatie aan de slag. Van eenvoudig, seriematig werk tot complete fabricage, van kleine aantallen tot grote aantallen, eenmalig of continue. Als u uw werk bij ons uitbesteedt, krijgt u vakwerk voor een aantrekkelijke prijs.

Neem contact met ons op

HW werkt! Is een onderdeel van gemeente Hoeksche Waard. We werken samen met andere sociale partners van het WerkgeversServicepunt Rijnmond.